fredag 27. februar 2015

Utrolige fine barneklær - Roupas lindíssimas para crianças

Hei! I dag vil jeg snakke om en butikk som jeg virkelig likte. Det er Cellbes.no. Jeg ble imponert av barneklærne som de har i nettbutikken deres. De har så utrolige fine klær der. Jeg har aldri kjøpt i denne nettbutikken, men jeg ønsker å kjøpe noen klær til Melissa. Jeg så ingen stygge klær! :)
I dag tok jeg en titt på Cellbes og valgte mange klær til Melissa. Disse klærne er noen som jeg likte og syntes de var nydelige, og jeg la dem i Melissas ønskeliste.


Om nettbutikken: Cellbes.no (lenken til annosen --> Rimelige klær til barn og ungdom finner du hos Cellbes!) selger rimelige klær for kvinner, menn, ungdommer og barn. Det finnes også et stort utvalg av sko, accessories, ting til hjemmet samt møbler. Cellbes har til og med en egen salgskategori med mengder av produkter på salg. :)

Olá! Hoje vou falar sobre uma loja on-line que eu gostei muito. É a Cellbes.no. Fiquei impressionada com as roupas para crianças que eles têm. São tantas roupas bonitas lá. Eu na verdade, nunca comprei nessa loja on-line, mas eu quero comprar algumas roupas para Melissa lá. Eu não vi nenhuma roupa feia na loja! :)
Hoje eu dei uma olhadinha na Cellbes e escolhi muitas roupas para Melissa. Estas roupas foram algumas das que eu achei que estavam lindíssimas e eu as deixei na lista de desejos de Melissa.


Sobre a loje on-line: Cellbes.no (lenken til annosen --> Rimelige klær til barn og ungdom finner du hos Cellbes!) vende roupas a preços acessíveis para mulheres, homens, adolescentes e crianças. Há também uma grande variedade de sapatos, acessórios, coisas para a casa e mobiliário. Cellbes ainda tem a sua própria categoria de vendas com as quantidades de produtos em promoção. :)

2 delt sett - body og hårbånd

2 delt sett - jerseytopp og kjole

3 delt sett - topp, skjørt og veske

3 delt sett - jakke, topp og skjørt

Blomstret kjole

Tunika og leggings

Sweatshirtsett


2 delt sett - kjole og topp

2 delt sett - kjole og leggings

Rosa blomstret kjoleJumpsuit


Kærne er kjempefine, ikke sant?

As roupas são lindas, não é mesmo?12 kommentarer:

 1. aiii, tudo tão querido :D o segundo é um amor!

  SvarSlett
 2. ahhhh eu adoro tudo o que é pequenino, mas perco-me mesmo é com sapatinhos!!! xD

  http://tehteh25.blogspot.com

  xoxo

  SvarSlett
  Svar
  1. Lindo tudo que é p os pequeninos! :*

   Slett
 3. Roupas tão lindas :)

  http://checkinonline.blogspot.pt

  SvarSlett
 4. Tão lindas as roupinhas.. A segunda e o vestido branco com padrão floral é um amor :D concerteza ficará lindo na Melissa :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Ahh obrigada. Feliz por ter gostado! :)

   Slett
 5. Svar
  1. :) Verdade Sónia são fofas mesmo.

   Slett
 6. Der var det mye fint. Takk for tipset!. Det er så greit å sitte og se etter tøy for barn på nettet for der treffer man så mye lettere på størrelsen. Har du noe erfaring med hvordan voksen størelsene demmes er? Da lurer jeg på om de er små eller store i størelsen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Igjen Yumi! Takk for kommentar!!!
   Det har jeg ingen erfaring med denne nettbutikken. Jeg har aldri kjøpt der. Vil bare prøve å handle noen klær til Melissa! :D

   Slett