lørdag 2. august 2014

Blomstrete blazer - Blazer floral

Hei til dere! I dag har dagen begynt med mye regner og det var fint å se på det. Vi trengte litt regner her i Norge. Det har vært så varmt i de siste dagene her! Så jeg takker Gud for det har regnet! :)

Så det var også fint å gå ut å besøke noen steder i Norge. Vi reiste til Farris Brygge i Larvik og gikk for å nyte den fine stranden de har der. :)


Olá para vocês! Hoje o dia começou com muita chuva, mas foi bom ver isso. Precisávamos de algumas chuvas aqui na NoruegaEstava muito quente nos últimos dias aqui! Por isso, agradeço a Deus pela chuva! :)
 

Também o dia estava bom para sair para visitar alguns lugares na Noruega. Dirigimos para  Farris Brygge em Larvik e caminhamos um pouco para desfrutar da bela praia lá. :)Antrekk:
Jeg valgte den blomstrete blazeren som passer veldig godt til i dag, siden det ikke var så varmt. Den er fin og stilig. Jeg ville kle meg med konfortable klær i dag!

Look:  
Eu escolhi o blazer floral que se encaixa muito bem hoje, porque não estava muito quente. Esse blazer é agradável e elegante. Eu quis me vestir com roupas mais confortáveis hoje​​!

Les også (Leia também): Wild print kjole - Vestido estampada selvagem


Short er fra H&M; Sko er fra Corbelux (Brasil); Blazer er også fra Brasil
2 kommentarer: